Συνεργειο

Η QUATTRO SERVICE είναι συνεργείο αυτοκινήτων του γκρουπ Audi Volkswagen. Στεγάζεται σε νεόκτιστες εγκαταστάσεις 250τμ. στο Χαλάνδρι Αττικής, εξοπλισμένο με μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και βελτίωσης του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας σας πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς και παράδοση στο χρόνο που απαιτείται και συμφωνείται.

Η άριστη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του συνεργείου QUATTRO SERVICE, εγγυώνται την συντήρηση και αναβάθμιση που χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, σε όλα τα στάδια του τεχνικού ελέγχου. Τα ανταλλακτικά και τα λιπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα γνωστών κατασκευαστών και με την εγγύηση υψηλής ποιότητας. Είμαστε εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Audi Volkswagen στο Χαλάνδρι.

Η πολυετή πείρα μας και η άψογη εξυπηρέτηση, πάντα πιστοί στις ανάγκες του πελάτη, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.